Koirien rikkinäinen puhelin – näin ulvonta muuttuu matkan varrella

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rikkinäinen puhelin on monille tuttu leikki, jossa aloittaja kertoo asiansa yhdelle henkilölle, joka toistaa sen eteenpäin kolmannelle. Viestiketju päättyy vasta kun ryhmän viimeinen henkilö on kuullut viestin, joka on yleensä muuttunut melko paljon matkan varrella. Nyt samantyylisen leikin parissa nähdään koirat.

Hauskalla videolla nähdään miten koirat yhtyvät toistensa ulvontaan, joka muuttuu jokaisen koiran kohdalla erilaiseksi. Aluksi videolla nähdään saksanpaimenkoira, joka alkaa ulvomaan katsoessaan televisiosta animaatiota, jossa koirat ulvovat. Koiran omistaja kuvasi tilanteen ja julkaisi videon koirastaan verkossa.

Toinen koiranomistaja kuvasikin koiraansa, joka katsoi videolta saksanpaimenkoiraa, joka alkoi ulvomaan animaatiokoirien mukana. Toinenkin koira alkoi ulvomaan, mutta hieman eri tavalla. Tämä viesti jatkui vielä muutaman koiran ja kuvaavan omistajan verran, minkä jälkeen kuullaan millä tavalla viimeinen koira toistaa viestin.

Dogception! Watch till the end 😂

Publiée par Mayapolarbear sur mardi 27 mars 2018