Tee kissasi elämästä makoisampaa – 7 niksiä videolla

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissat rakastavat arjen mukavuuksia ja nauttivat talossa yleensä lämpimimmistä ja pehmoisimmista paikoista. Kissojen päivät koostuvat lähinnä leikkimisestä ja nukkumisesta, mutta tylsistyessään myös kissat voidaan löytää pahan teosta.

HouseholdHacker-kanava julkaisee YouTube-videoita, joissa esitellään kekseliäitä niksejä ja vinkkejä sekä arkeen että juhlaan. Tällä kerralla mies on esitellyt seitsemän niksiä, joiden avulla ihmiset voivat tehdä kissojensa elämästä vielä asteen mukavampaa ja nautinnollisempaa.

Videolla näytetään kekseliäitä niksejä ja askarteluvinkkejä, joiden avulla kissoille voi tehdä leluja ja makuupaikkoja helposti itse. Aina rahojaan ei tarvitse heti antaa lemmikkikaupoille vaan monia leluja ja kissojen rakastamia mukavuuksia pystyy rakentamaan myös näppärästi itse esimerkiksi vanhoista vaatteista ja kulutustavaroista.