Anna Abreu rohkeassa jakkupuvussa – kaula-aukko tarjoili silmänruokaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomen Idols-laulukilpailusta aikoinaan ponnistanut Anna Abreu julkaisi viime syksynä suomenkielisen Soo Soo -singlen, jonka myötä hän typisti artistinimestään etunimen ja on nyt pelkkä Abreu.

Nimen muutoksen aikaan Abreu uudisti myös hänen sosiaalisen median kanavansa uuteen uskoon ja poisti kaikki vanhat kuvansa koko hänen uransa ajalta. Uusissa kuvissa 28-vuotiaalla popparilla on nähty hieman rohkeampi tyyli, jossa uuden julkaisun myötä oleellisena kulmakivenä ovat toimineet hauska Minni Hiiri -kampaus ja kirkuvan punainen väri vaatteissa.

Uusimmassa kuvassaan naisella on punainen todella näyttävä jakkupuku yllään. Tyttömäinen kampaus toimii loistavana kontrastina asulle, joka tihkuu seksiä hyvin antavan kaula-aukon ansiosta.

Abreu on kertonut aiemmin, että yli kymmenen vuoden uran jälkeen artistinimen muuttaminen antoi hänelle vapauden aloittaa puhtaalta pöydältä. Kaikin puolin sekä musiikillinen että tyylillinen anti näyttää uudessa tuotannossa olevan hieman rohkeampaa ja mausteisempaa kuin aiemmin.

🐭

A post shared by ABREU (@iamabreu) on