Heidi Pratt tavoitepainossa synnytyksen jälkeen – kuntoili vauvaa kantamalla

Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Heidi Montag sai hänen aviomiehensä Spencer Prattin kanssa lokakuussa poikavauvan. Esikoinen syntyi sunnuntaina 1. lokakuuta, ja sai nimekseen Gunner Stone. Heti synnytyksen jälkeen nainen alkoi tarkkailemaan syömisiään saadakseen vartalonsa taas siihen kuntoon, jossa se oli ennen raskautta.

Nyt puoli vuotta synnytyksen jälkeen Heidi on esitellyt tuoreessa Instagram-kuvassaan miten hän on vihdoin saavuttanut painon, jota vaaka näytti ennen raskautta. Nainen oli päättänyt synnytyksen jäkeen syödä tasapainoisesti imettämisen vuoksi, mutta ei kuitenkaan halunnut vältellä suklaata ja keksejä.

Ainoa kuntoilumuoto, jota nainen harrasti oli oman poikansa Gunnerin kantaminen joka päivä koko ajan. Heidi kertoo tuntevansa olonsa tällä hetkellä todella hyväksi, mutta hän haluaa myös vielä jonain päivänä palata kuntosalillekin.