Näistä merkeistä tiedät, että mies ei ole vakavissaan kanssasi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uuden ihastuksen kohdalla kaikki on vielä jännittävää, eikä toisen tunteista tai käytöksestä voi vielä varmasti tietää mitä hän oikeasti ajattelee. Toisinaan viaton flirtti johtaa parisuhteeseen, mutta toisinaan liikaa luullut osapuoli voi myös joutua pettymään.

Nyt parisuhdeneuvoja Sam Bayley kertoi Popsugar-verkkolehdelle mistä merkeistä nainen voi tietää, että mies ei ole vakavissaan sitoutumassa suhteeseen.

1. Huomion muruset

Hän tykkää sosiaalisessa mediassa kuvistasi ja haluaa toisinaan olla yhteydessä viestien avulla. Hän kuitenkin perääntyy aina sovituista tapaamisista. Tällainen käytös viittaa usein siihen, että hän on varattu mies, joka haluaa vain välillä tarkistaa oman markkina-arvonsa.

2. Hän ei järjestä toisia treffejä

Jos mies kiinnostui sinusta ensimmäisillä treffeillä, hän pitää itse huolta siitä, että toiset treffit tulevat järjestymään.

3. Hän soittaa vain silloin kun hän haluaa seksiä

Jos miehen yhteydenotot liittyvät aina seksiin, hän ei ole vielä valmis vakiintumaan.

4. Hän on epäluotettava

Hän ei kerro aina totuutta olinpaikastaan tai tekemisistään eikä vastaa viesteihin. Tämä ei tarkoita automaattisesti sitä, että hän olisi ihmisenä välinpitämätön, mutta tämä tarkoittaa valitettavasti sitä, että hän ei vain välitä juuri sinusta.

5. Hän ei ole esitellyt sinua

Jos hän pitää sinut kaukana perheestään ja ystävistään, hän ei ole ajatellut, että suhteesta syntyisi mitään sen vakavampaa.