Treffisovellus paljasti: Kirjoitustaito on seksiä tärkeämpää suhteen alussa

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Treffisovellus Plenty of Fish toteutti kyselyn, jossa sinkut kertoivat deittien ärsyttävimmät piirteet. Eniten kiinnostus lopahtaa silloin, jos treffiehdokas tekee liikaa kirjoitusvirheitä. Puutteellinen kielioppi mielletään jopa luotaantyöntävämmäksi kuin huonot seksitaidot.

Yli 2.000 sinkkua vastasi suositun treffisovelluksen järjestämään kyselyyn. Suurin osa Plenty of Fishin sovellusta käyttäneistä pitää huonoa kirjoitustaitoa kaikista pahimpana kiinnostuksen vähentäjänä. Syy lienee siinä, että ihmiset pitävät keskustelutaitoa nykyaikana tärkeimpänä mittarina parinmuodostamisessa. Mikäli kommunikaatio ei suju, on myös suhteen luominen hankalaa.

Suurin osa sinkuista haluaa puhua uuden tuttavan kanssa puhelimessa ennen ensitreffejä. Myös sillä on väliä, kuinka nopealla aikataululla vastaa treffisovelluksen kautta. Mikäli lähettää uudelle kokelaalle viestiä nopealla aikataululla, viestii se selkeästä mielenkiinnosta. Pitkät vastausajat ovat yleensä merkki siitä, että toista osapuolta ei kiinnosta kovinkaan paljoa olla kontaktissa uuden yhteyden kanssa.