Kiira Korven hääpaikka on tuttu James Bond -elokuvasta

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin kuinka taitoluistelijana tunnetuksi tullut Kiira Korpi ja hänen pitkäaikainen miesystävänsä Arthur Borges avioituivat eilen maanantaina Italiassa Como-järven rannalla. Hääpaikkana sai kunnian toimia hulppea Villa del Balbianello.

Villa del Balbianello
Villa del Balbianello

Lennon provinssissa Dosso d’Avedo -niemen kärjessä sijaitseva Villa del Balbianello on tullut tunnetuksi paikallisena nähtävyytenä sekä lisäksi myös elokuvista, joista tunnetuin on James Bond -elokuva Casino Royale ja sen loppukohtaus. Siellä kuvattiin myös Star Wars: Episode II – Attack of the Clones -elokuvan kohtauksia, joissa talon ulkoasua tosin muutettiin kuvankäsittelyllä.

Villa del Balbianello
Villa del Balbianello

1400-luvulla munkkiluostariksi rakennettu Villa del Balbianello toimii nykyisin hotellina ja siellä järjestetään runsaasti hääjuhlia. Villa on suosittu turistikohde, sillä siellä vierailee vuosittain lähes 100.000 turistia. Sitä on remontoitu edellisen kerran vuonna 2016. Hääjuhlat järjestettiin maanantaina, jolloin alue on suljettu turisteilta.

Kiiran ja Arthurin häitä oli kunnioittamassa nimekäs joukko suomalaisia eturivin julkkiksia. Paikalla olivat suomalaisista viihdetaiteilijoista muun muassa Cheek, Elastinen, Uniikki, RZY ja Markku ”Tasis” Wettenranta, joka on naimisissa Kiiran Petra-siskon kanssa.

Wedding time! #korpiborges

A post shared by Matti Sarkkinen (@mattisarkkinen) on

Pojat❤️ #korpiborges

A post shared by RZY (@rzylivin) on

Ohh those lucky boys… ✨ #korpiborges #girls📸: @tebianfinland

A post shared by Kia Arpia (@kiaarpia) on