Maapallosta tehtiin voileipä – miehet panivat planeetan leipäpalojen väliin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisella Lee St. Johnilla oli unelma. Hän halusi tehdä kotiplaneetastamme täytetyn voileivän sisällön. Hän pyysi apua toisella puolella maapalloa asuvalta intialaiselta Subash Luitelilta.

Harva on tiennyt olleensa hiljattain voileivän täytettä. Kahden miehen operaatio teki maapallostamme kuitenkin paahtoleivän täytettä, sillä kaksi miestä pani voileivän maahan samanaikaisesti vastakkaisilla puolilla maapalloa. Minnesotassa asuva Lee St. John on sittemmin ystävystynyt voileivän intialaiseen maaperään panneen Subash Luitelin kanssa.

Stara tarkisti tempauksen paikkansapitävyyden ja havaitsi, että Yhdysvaltojen Minnesotasta katsottuna maapallon toisella puolella oleva paikka on yksi mantereista etäisimmistä paikoista koko planeetalla, sillä se sijaitsee Tyynessä valtameressä Australian ja Afrikan puolivälissä. Idea on kuitenkin hauska, ja maapallovoileivästä voi muodostua aikojen saatossa pieni netti-ilmiö.

Four hours ago, I had a dream. That dream was to make a sandwich out of the entire Earth. Tonight, my dream comes…

Publiée par Lee St. John sur lundi 12 février 2018