Nainen näytti lääkärille isoa finniä – olikin elävä punkki!

Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Finnien ja mustapäiden puristeleminen on ällöttävää, mutta silti monet saavat sen näkemisestä myös suurta nautintoa. Finnien puristelemista näyttävät videot ovat todella suosittuja YouTubessa, mikä kertookin siitä, että ihmiset haluavat tirkistellä toisen näppyjen puristelemista vaikka se vähän etoisikin.

Sandra Lee, joka tunnetaan Instagramissa ja YouTubessa paremmin nimellä Dr. Pimple Popper, jakaa hänen seuraajiensa iloksi videoita, joissa hän puristelee potilaidensa näppyjä ja mustapäitä. Tällä kerralla potilaalla oli kuitenkin selässään sellainen näppy, joka oli elossa.

Nainen oli tullut Sandra Leen vastaanotolle näyttämään hänen selässään olevaa erikoista kasvua, jota nainen oli luullut jonkinlaiseksi finniksi. Lee huomasi kuitenkin nopeasti, että kyseessä oli itse asiassa elävä punkki eikä mikään tavallinen näppylä.

https://www.instagram.com/p/BhSaRT7HttN/?utm_source=ig_embed