Juoksukilpailu juoksemista inhoaville – tarjolla olutta ja donitseja: ”Liity muiden alisuorittajien joukkoon”

Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet inhoavat kuntoilua ja erityisesti juoksemista, koska siinä joudutaan usein juoksemaan hiki päässä ja usein märissä vaatteissa. Nyt tällaisille ihmisille on lanseerattu oma juoksukilpailunsa, josta muodostui välittömästi hitti. Ensi lauantaina 5. toukokuuta järjestettävä tapahtuma myytiin nimittäin nopeasti täyteen.

– Liity muiden alisuorittajien joukkoon kunniakkaaksi päiväksi juhlimaan palkintoja ja keräämään varoja Blessings in a Backpack -organisaatiolle. Tulossa on hauska kieli poskessa -tyylinen päivä, järjestäjät kertovat.

Varojen kohde tarjoaa viikonloppuisin ruokaa vähävaraisten perheiden lapsille. Yhdysvaltojen Teksasin osavaltion Boernessa järjestettävään juoksukilpailuun ei enää mahdu mukaan, sillä se on loppuunmyyty. Tapahtuma on suunnattu ihmisille, jotka eivät viitsi normaalisti nousta sängystä urheillakseen saati juostakseen.

Tapahtumassa osallistujat saavat t-paidan ja mitalin, ja kilpailussa on luonnollisesti myös maalilinja. Osallistujille tarjotaan ennen ja jälkeen kilpailun olutta sekä kesken kilpailun myös donitseja lisää energiaa tuomaan.