Kilpasyömärin hurja suoritus – ahmi 125 kuppikakkua yhdellä kertaa!

Lifestyle Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Youtubessa hauskojen eläin- ja mokailuvideoiden lisäksi menestyy todella hyvin videot, joissa nähdään miten ihmiset suorittavat erilaisia ruokaan liittyviä haasteita. Suursyömäri Matt Stonie tunnetaan videoista, joissa hän syö valtavia määriä ruokaa lyhyessä ajassa.

Nyt videolla nähdään miten Matt Stonie selviytyy 125 kuppikakun syömisestä. Mies on päättänyt ottaa haasteekseen valtavan kuppikakkumäärän syömisen niin nopeasti kuin hän vain suinkin pystyy. Miehellä on edessään 125 kuppikakkua, mikä vastaa noin 12.083 kilokaloria.

Matt Stonie aloittaa tapansa mukaan haasteen todella reippaasti ja ahmii kuppikakkuja suuhunsa melko vaivattoman näköisesti. 105 kuppikakun kohdalla miehelle tulee kuitenkin seinä vastaan, minkä jälkeen viimeisten 20 kuppikakun syöminen onkin melko tuskallista. Ongelmista huolimatta Stonie selviytyy kuitenkin jälleen tästäkin haasteesta ja syö 125 kuppikakkua alle yhdeksässä minuutissa.