Kolmetoista syytä -hittisarja jatkuu Netflixissä – tässä uusi traileri!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netflixin viime vuoden suosituimpia sarjoja oli lukiolaistyttö Hannah Bakerin itsemurhasta kertova Kolmetoista syytä. Sarjan toinen tuotantokausi julkaistaan Netflixiin 18. toukokuuta. Toisella tuotantokaudella paneudutaan yhä enemmän totuuden paljastamiseen.

Kolmetoista syytä -sarjan toista tuotantokautta on odotettu vuoden ajan. Toukokuun 18. Netflixiin julkaistavan kauden traileri on ilmestynyt, ja sillä esitellään pääosassa olevia henkilöitä polaroid-kuvien ympäröimänä. Toinen tuotantokausi kertoo Hannah Bakerin vanhempien oikeustaistelusta koulua vastaan. Samalla käsitellään Hannahin itsemurhaan johtaneita kipeitä aiheita, kuten seksuaalista hyväksikäyttöä ja raiskausta.

Sarjan ensimmäisellä tuotantokaudella kerrottiin seikkaperäisesti lukioikäisten nuorten elämästä ja siitä, miksi sarjan pääosassa oleva teinityttö riisti henkensä. Sarjaa on arvosteltu itsemurhalla mässäilemisestä, vaikka samaan aikaan Netflix on lisännyt ohjelmaan neuvoja, kuinka nuoret voivat hakea apua esimerkiksi itsetuhoisiin ajatuksiin.