Drew Barrymore iski takaisin onnittelevalle fanille: ”En ole raskaana, vaan lihava”

Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Drew Barrymore tunnetaan näyttelijänä ja myös kosmetiikka-alan yrittäjä perustettuaan oman FLOWER Beauty -luonnonkosmetiikkasarjansa. Nainen erosi edellisestä aviomiehestään Will Kopelmanista vuonna 2016 ja on jälleen astunut sinkkumarkkinoille.

Eronsa jälkeen 43-vuotias Drew Barrymore alkoi kuvaamaan uutta Santa Clarita Diet -nimistä televisiosarjaa. Nainen ehdotti ohjaajalle, että voisiko hän sarjan aikana muuttaa rooliaan epäitsevarmasta itsevarmaksi naiseksi ja pudottaa kuvausten aikana noin 10 kiloa painoaan. Tämä sopi ohjaajalle, minkä jälkeen nainen alkoi töihin.

Koko kuvausten ajan Drew Barrymore söi lähinnä vegaanista ruokaa ja treenasi paljon. Hän onnistui tavoitteessaan, mutta päätti päästää kuitenkin kaikesta kontrollista irti heti kuvausten päätyttyä. Nainen lihoi takaisin ja alkoi kuulemaan kommentteja painostaan omilta ystäviltään ja perheeltään.

Eräänä päivänä Drew Barrymorea oli People-sivuston mukaan lähestynyt kadulla fani, joka oli onnitellut naista siitä, että hän odottaa jälleen lasta. Tähän näyttelijätär oli vastannut nolostuneena, että hän ei ole raskaana vaan pelkästään lihonut. Barrymore oli siinä tilanteessa huomannut miten paljon ihmiset tarkkailevat hänen ulkonäköään.