Guns N’ Roses julkaisee uuden version Appetite For Destruction -klassikkolevystä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Legendaarinen Guns N’ Roses kävi viime kesänä Suomessa Not This Lifetime -kiertueen merkeissä. Kiertue jatkuu edelleen, ja moni suomalaisfani menee katsomaan yhtyettä heinäkuussa myös Tallinnaan. Yhtyeen kansainvälinen läpimurto seurasi vuoden 1987 ”Appetite For Destruction” -esikoisalbumia, joka kasvoi Yhdysvaltojen eniten myyneeksi debyytiksi.

Nyt yli 30 miljoonaa kappaletta ympäri maailmaa myyneestä esikoisalbumista julkaistaan uusi, remasteroitu ja laajennettu versio. Universal Music Group julkaisee muhkean levypaketin 29. kesäkuuta. Daily Expressin mukaan Appetite For Destructionin luksusversiolla on yhteensä 73 kappaletta, joista 49 on julkaisemattomia.

Uuden albumin nimi on Locked N’ Loaded. Not This Lifetime on kasvanut menestyneimmäksi rockkiertueeksi. Guns N’ Rosesin muodostavat Axl Rose (laulu, piano), Duff McKagan (basso), Slash (kitara), Dizzy Reed (koskettimet), Richard Fortus (kitara), Frank Ferrer (rummut) ja Melissa Reese (koskettimet).

DESTRUCTION IS COMING www.gnr.fm #appetitefordestruction

A post shared by Guns N' Roses (@gunsnroses) on