Jennifer Lopezin vartalo kuin tiimalasi – kurvit kunniaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jennifer Lopez on suvereeni esiintyjä ja yksi rohkeimmin konserteissaan pukeutuvista laulajista. Viime aikoina hän ei ole enää juuri paljastavilla asuillaan yllättänyt, mutta upeavartaloinen supertähti rakastaa silti esitellä upeaa vartaloaan ja maailmankuulua latinopeppuaan.

Eilen Jennifer Lopez osallistui Los Angelesissa NBC Universalin lehdistöpäivään Universal Studioiden alueella. Hän oli pukeutunut tyköistuvaan valkoiseen cocktail-mekkoon, joka teki kunniaa tiimalasivartalon muodoille.

Jennifer Lopez toimii yhdessä Derek Houghin ja Ne-Yon kanssa tuomareina NBC-kanavan esittämässä World of Dance -nimisessä televisio-ohjelmassa, jossa etsitään parasta tanssijaa. Ohjelman ensimmäinen tuotantokausi oli niin suosittu, että nyt kilpailu on saanut jatkoa.

Splash
Splash
Splash