16-vuotias Kaia Gerber loisti iltatapahtumassa – edusti upeassa iltapuvussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Cindy Crawford on jo jättänyt taakseen aktiiviuransa supermallina, mutta hänen paikkansa lunasti saman tien hänen 16-vuotias tyttärensä Kaia Gerber. Tyttärestä on muodostunut nopeasti yksi mallimaailman kuumimmista nimistä niin catwalkeilla kuin lehtien sivuillakin.

Eilen Kaia Gerber kuvattiin saapumassa Omegan lanseerausjuhliin, jotka järjestettiin Saksassa Berliinissä. Näyttävään pikkumustaan pukeutunut Kaia vahvisti osaltaan, että hänessä on nuoresta iästä huolimatta jo nyt nähtävissä myös klassista kaunotarta.

Kaia Gerber toimii mallina jo niin ammattimaisesti, että moni voisi kuvitella hänen olevan selvästi vanhempi. Nuori nainen näytti hyvin itsevarmalta ollessaan kuvattavana seksikkäässä mekossa, joka koostui ikään kuin niitein koristelluista rintaliiveistä ja mustasta hameosasta.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News