Kun eläimet rakastavat leikkiä piilosta – tässä hulvaton videokooste

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet koirat rakastavat omistajansa kanssa leikkimistä, ja haluavat olla mukana arkistenkin askareiden hoitamisessa. Yleensä leikkeihin kuuluu purulelun vetäminen, noutaminen, juokseminen ja painiminen, mutta osa lemmikeistä rakastaa leikkiä piilosta.

Nyt hauskalla YouTube-videolla nähdään kooste, jossa lemmikit leikkivät piilosta omistajiensa kanssa. Monet lemmikit pitävät itse piiloon menemisestä, mutta monille koirille hauskuus leikissä tulee juuri siitä kun ne saavat etsiä ja löytää omistajan.

Videolla nähdään miten omistajat onnistuvat jekuttamaan tarkkanenäisiä lemmikkejään melko helpoilla piilopaikoilla. Koirat ovat hellyttävän iloisia onnistuessaan lopulta jäljittämään rakkaan perheenjäsenen. Myös kissat leikkivät piilosta, mutta nauttivat etenkin toisen säikäyttämisestä juuri oikealla hetkellä.