Hupsista, venäläismalli paljasti liikaa rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen itänaapurista Venäjältä ei ol perinteisesti nähty kovin monia supermalleja, mutta eräs maan tunnetuimmista seurapiirikaunottarista on jo pari vuotta sitten länsimaissa noteerattu Tetyana Veryovkina. Nyt Veryovkina on joutunut pulaan bikinikuvauksissa rannalla.

Veryovkina oli poseeraamassa kuvaajalle yläosattomissa, mutta hattu rintojensa päällä, kun hattu yllättäen siirtyi hieman ja paljasti liikaa mallikaunottaren intiimejä paikkoja. Miami Beachilla tuskin kovin moni mokaa näki, mutta paparazzi oli valmiina ja ikuisti tilanteen.

Tetyana Veryovkina on eräs Venäjän nousevista mallilupauksista. Moskovassa syntynyt ja Venäjältä Yhdysvaltoihin muuttanut 178-senttinen kaunotar on nykyisin Wilhelmina Miami -mallitoimiston listoilla.

Splash
Splash
Splash