Ariana Grande yllätti faninsa – kyyneleiltä ei vältytty

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

24-vuotias poptähti Ariana Grande julkaisi My Everything -nimisen albumin vuonna 2014, ja siitä saakka hän on ollut Yhdysvaltojen kuumimpien poptähtien joukossa. Kuten monet kollegat, myös Ariana on musiikin lisäksi julkaissut oheistuotteita, jotka ovat tuottaneet hänelle yli 150 miljoonaa dollaria.

Nuori supertähti on viettänyt hieman aikaa median valokeilan ulkopuolella. Poptähti palasi kuitenkin jälleen parrasvaloihin uudella No Tears Left To Cry -nimisellä kappaleella. Nyt hän päätti juontaja Jimmy Fallonin kanssa yllättää hänen suurimmat faninsa.

Faneille oli kerrottu, että he pääsevät mukaan Ariana Grandelle tehtävään fanivideoon, jossa he laulavat omia versioitaan hänen kappaleistaan. Todellisuudessa itse tähti seisoi kuitenkin äänityshuoneen vieressä verhon takana ja oli valmis yllättämään laulajat kun he osasivat sitä vähiten odottaa.