Hailey Baldwin paljasti salaisen taitonsa – avaa olutpullon ilman avaajaa!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkkisperheen tytär Hailey Baldwin on noussut muutamassa vuodessa mallimaailman kirkkaimpaan kärkikaartiin, sillä hänet on nähty jo monien merkittävien muotinäytösten catwalkeilla. Hän sai myös kunnian olla tammikuussa päättyneessä LOVE Advent 2017 -tyttökalenterissa mukana.

21-vuotias Hailey Baldwin tunnetaan vaaleana kaunottarena, joka ihastuttaa aina seksikkäällä ja naisellisella tyylillään punaisella matolla. Tällä kerralla malli yllätti yleisön ja juontaja Jimmy Fallonin esittelemällä hänen erikoisen taitonsa, jonka avulla hän onnistuu avaamaan olutpullot ilman pullonavaajaa.

Hailey Baldwin oli ollut kuvausmatkalla Bahamasaarilla, jossa he olivat juhlineet jahdilla. He olivat huomanneet, että heillä oli ongelma, koska koko aluksella ei ollut pullonavaajaa. Hailey ei kuitenkaan halunnut, että hauskanpito loppuu. Niinpä hän oli kokeillut pullon avaamista hampaillaan. Kun pullon avaaminen onnistui, nainen otti olutpullojen avaamisesta hampailla itselleen bravuurin.