Hervoton parodia Mark Zuckerbergin oikeudenkäynnistä – naurattaa vedet silmiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Facebook joutui aiemmin keväällä tietopaljastusskandaalin kouriin, jolloin yhtiön perustajaa Mark Zuckerbergia kuultiin oikeudenkäynnissä. Facebookia syytettiin 50 miljoonan sivuston käyttäjän henkilökohtaisten tietojen vuotamisesta poliittista markkinointia varten.

Videoleikkeet oikeudenkäynnistä levisivät Facebookissa nopeasti. Nyt YouTubessa on kuitenkin alkanut leviämään hieman toisenlainen video, jossa oikeudenkäynti onkin saanut todella koomisia piirteitä.

Bad Lip Reading -kanava on julkaissut oikeudenkäynnistä hulvattoman yli viisiminuuttisen leikkeen, jossa ihmisten puheet on äänitetty uudelleen. Puhe on rytmitetty ihmisten eleiden ja suun liikkeiden kanssa täydellisesti niin, että videolle jälkikäteen lisätty puhe kuulostaa aivan siltä kuin se olisi oikeasti voinut tulla asianosaisten suusta.