Sekoilu oli liikaa – radiokanava pani Kanye Westin soittokieltoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye West herättänyt runsaasti mielipiteitä viime aikoina omituisen käyttäytymisen vuoksi. Mielenterveysongelmista aiemminkin kärsinyt räppäri on muun muassa puhunut orjuudesta loukkaavaan sävyyn ja ylistänyt presidentti Donald Trumpia.

Kanye Westin lähipiiristä on kerrottu mediaan, että mies ei ole ottanut hänelle määrättyjä lääkkeitä mielenterveysongelmiin, mikä voi osaltaan selittää hänen epävakaata olemusta. Kerroimme äsken osan miehen manageritiimistä irtisanoutuneen Kanye Westin palveluksesta, koska räppärin pelätään romahtavan henkisesti hyvin pian. Kanye Westin käytös on johtanut myös siihen, että eri yritykset pohtivat markkinointidiilien lopettamista hänen kanssaan, CNN uutisoi.

Kahden lapsen isän ja Kim Kardashianin aviomiehen uppoavaa laivaa ei myöskään pelasta se, että detroitilainen radiokanava 105.1 The Bounce on ilmoittanut, että kanava ei suostu soittamaan enää Kanye Westin musiikkia. Radiokanava tiedottaa, että he ovat kyllästyneitä räppärin lausuntoihin, eivätkä halua kuulla tai puhua hänestä enää sanallakaan.

Morning Bounce- #MuteKanye

We feel like Kanye has gone too far with his latest statement declaring that “slavery was a choice.” We are over it. We don’t want to hear Kanye’s music, we don’t want to play Kanye on our show, we don’t want to talk about Kanye anymore. So we are taking a stand and we aren’t playing his music anymore; we just are refusing to give him a platform. -BiGG & Shay Shay from the Morning Bounce #MuteKanye

Publiée par 105.1 The Bounce sur jeudi 3 mai 2018