Kömpelö kultainennoutaja yritti opettaa pentua – molemmilla meni mönkään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet rodut ovat ruoalle ja erilaisille herkkupaloille todella persoja, minkä vuoksi naksujen kiinniottaminen ilmasta tuleekin niille luonnostaan. Poikkeuksena tähän sääntöön toimii kuitenkin somejulkkikseksi noussut kultainennoutaja Fritz, joka ei saa mitään ilmasta kiinni.

Fritz-niminen kultainennoutaja ei saa mitään kiinni. Koiran omalle Fritz Dog -nimiselle YouTube-kanavalle on ladattu useampi video, jossa koira harjoittelee ruoan kiinniottamista omistajansa kanssa. Nyt perheeseen on saapunut myös nuorempi Gatsby-niminen koira, joka on rodultaan berninpaimenkoira.

Kultainennoutaja ei toimi kovin hyvänä mentorina berninpaimenkoiralle, koska se ei vieläkään ole oppinut taitamaan herkkujen kiinni ottamista ilmasta. Fritz on kuitenkin parantanut taitoaan hieman, sillä tällä kerralla se saa herkut muutamien yritysten jälkeen kiinni. Gatsby vaikuttaa kuitenkin hellyttävän toivottomalta tapaukselta herkkujen osuessa koiraa suoraan kuonoon ilman, että koira saa niitä kuitenkaan kiinni.