Näin ovelia lemmikit ovat – tässä taidokkaimmat pakotaiteilijat

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty useita huvittavia esimerkkejä siitä miten ovelia kissat ja koirat ovat halutessaan jotakin. Etenkin moni koira on osoittanut olevansa omistajien poissa ollessa oikea pakenemisen mestari. Nyt taidokkaimmat videolle taltioidut paot koostettiin yhteen.

The Pet Collective -kanava on julkaissut hauskan YouTube-videon, jossa nähdään todisteet siitä, että myös muut kuin koirat ovat taitavia karkaamaan häkeistään ja aitauksistaan. Eläimet ovat uskomattoman nokkelia halutessaan paeta omien häkkiensä ulkopuolelle tarkastelemaan siellä olevaa maailmaa.

Omistajat ovat onnistuneet taltioimaan taidokkaat pakenemiset videolle luultavasti valvontakameroiden avulla. Videolla nähdään miten muun muassa hevoset, koirat, jänikset ja fretit pakenevat sekä omin avuin että eläintoverinsa avustuksella.