Susanna Penttilä rohkeassa mekossa – halkio lantiolle saakka!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

1990-luvulta saakka suomalaisissa pintapiireissä hyvin viihtynyt Susanna Penttilä tunnetaan nykyisin lähinnä Férrer-vaateliikkeen omistajana. Muotia rakastavan entisen Playboy-mallin uhkea vartalo on tuttu kotimaisten viihdelehtien sivulta, mutta niin myös sosiaalisesta mediasta.

Susanna Penttilä nähdään hänen Instagram-kanavallaan usein todella näyttävissä asuissa, jotka ovat hänen omasta liikkeestään peräisin. Nyt nainen poseeraa mustassa seksikkäässä neulemekossa, jonka sivulla kulkee metallinen nappirivistö. Penttilä on avannut napit lantiolle saakka, minkä ansiosta hän on saanut mekkoon näyttävän halkion, joka paljastaa naisen hoikan jalan kokonaan.

Susanna Penttilä tuli Suomessa tunnetuksi seurapiirihahmona jo 1990-luvulla, mutta varsinaisen läpimurron hän teki vuonna 2004 poseerattuaan Playboy-lehden yhdysvaltalaisessa versiossa. Taannoin hänet nähtiin myös televisiossa Viidakon tähtöset -realitysarjassa ja Tavallista elämää -sarjassa, jossa seurattiin suomalaisten julkisuudesta tunnettujen henkilöiden arkea.

My favorite dress ⚜️⚜️ napit kiinni tai auki ✔️✔️

A post shared by Susanna Penttilä (@susannapenttila) on