Ariana Grande loksauttaa leuat – jäätävä tulkinta hittikappaleesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Ariana Grande tunnetaan laajasta äänialastaan. Taannoisessa Tonight Show -ohjelman jaksossa hän todisti kykenevänsä myös monipuolisempaan tulkintaan kuin moni tulisi ehkä ajatelleeksi.

Tonight Show -keskusteluohjelman Musical Genre Challenge -osiossa Jimmy Kimmel ja hänen vieraansa joutuvat tulkitsemaan tunnettuja kappaleita eri tyyleillä. Kimmelin vieraana ollut Ariana Grande sai ensin haasteekseen laulaa Kendrick Lamarin Humble-kappaletta goottirock-tyyliin.

Grande yllätti yleisön esittämällä räppihittiä Evanescence-yhtyeen Amy Leen tyyliin. Tämän jälkeen hänet kuultiin vielä tulkitsemassa Draken God’s Plania 90-luvun diivojen tyyliin. Poptähti pääsikin kanavoimaan esityksessään Mariah Careyta, johon häntä on usein verrattu.