Festareilla irtosuhteita ja satunnaista seksiä – jopa Bajamajat heiluvat!

Festarit Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vessaseksi on yksi tapa purkaa paineita esimerkiksi bileissä tai baareissa, kun haluaa yksityisyyttä. Osa kuitenkin innostuu harrastamaan seksiä jopa kesähelteellä kammottavalta haisevassa festarivessassa. Bajamajaseksi on yllättävän yleistä.

Nettilippuja myyvä sivusto TickPick suoritti kyselyn, jonka mukaan kolmasosa festarikävijöistä harrastaa tapahtuman aikana seksiä. Peräti 9,4 prosenttia kyselyyn vastanneista sekstailijoista myöntää, että on harrastanut seksiä Bajamajassa. Toisin sanoen lähes kymmenen prosenttia festivaaleilla penetraatioon innostuneista toteuttaa aktin ulosteelta haisevassa ympäristössä.

Suosituin festariseksipaikka on teltta, sillä 58 prosenttia myöntää harjoittaneensa vaakamamboa festivaalitapahtuman leirintäalueella. Seksiä harrastetaan myös autoissa, tapahtuma-alueella ja discoteltoissa. Peräti 46,4 prosenttia kyselyyn vastanneista myönsi harjoittaneensa festivaaleilla suuseksiä vieraan henkilön kanssa.