Kesän 2018 häätrendit! Kännykät jäävät narikkaan ja puvuissa on tähtiä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Suomessa ylivoimaisesti suosituin hääaika on kesä-elokuussa. Tänä kesänä avioon astuvien valmistelut ovat jo loppusuoralla, mutta silti kannattaa ottaa muutama viime hetken vinkki haltuun. Nyt on esitelty kesän parhaimmat häätrendit.

Miltäpä kuulostaisi hääpuku tai huntu, joka on koristeltu tähdillä? Tähtikuviot ovat saapuneet häätyyleihin, ja säkenöintiä saatetaan korostaa glitterillä ja satumaisilla yksityiskohdilla. Pöytäkoristeissa hyödynnetään korukiviä, kuten ruusukvartsia ja ametistia. Häissä panostetaan myös ekologisiin ratkaisuihin, kun uusien pukujen sijaan asukokonaisuudet vuokrataan, tarjoilussa suositaan luomua ja kukka-asetelmat lahjoitetaan juhlien jälkeen esimerkiksi vahustenkotiin.

Kuumin trendi liittyy kuitenkin älypuhelimien käyttämiseen, sillä yhteiset hääparin hashtagit ovat nyt virallisesti out. Samalla hääparit usein toivovat, että ihmiset keskittyisivät puhelimien ruutujen sijaan juhlaan. Häiden menussa suositaan terveellisten ruokien lisäksi raikkaita makuja, kuten sitruunaa, seljankukkaa ja yrttejä, PureWow muistuttaa.

We love details, specially when is something so pretty and different coming out of the bridal world @misshayleypaige ☆☆☆ Nos amamos detalhes! Especialmente quando tão fofos e diferentes vem do mundo das noivas☆☆☆ . . . . . #stargown #starweddingdress#inspiracaoparacasamentos #casamentos #vestidodenoiva #vestidodenoviasimples #altacostura #blushweddingdress #vestidodecasamento #cerimonialistas #bodas #vestidoderenda #vestidodenoivacombordado #novias #sposa #brides #weddinginspiration #bohobride #naturalbride #weddingdresses #weddingdress #bridestobe #weddinginspiration #weddingday #naturalbride #weddingplanner #lace #embroideredweddingdress #beachwedding #weddingmoodboard #hairgoals #thebrideinblush

A post shared by The bride in Blush (@the_bride_in_blush) on

We’re seeing 💫 #stars #stargown by @galialahav

A post shared by The White Dress•Corona Del Mar (@thewhitedresscouture) on

How I imagine galaxie’s, space, or universe’s to look, with all their stunning stars!!! 💫⭐️✨🌟✨⭐️💫 xxx. Repost with @Repostlyapp @tips.female Inspiration😍❤️ By:@tips.female Follow: 🔥 @femallespirit 💡 Sigam: 👣 @tips.female 💡 Seguir: 👣 @artsfemme 💡 ⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀ ⠀ ~ ✨ Also follow: @femallespirit @@artsfemme @videosturbo – #dress #gown #star #stars #starry #designerdress #designergown #prettydress #prettygown #eveningdress #eveninggown #hautecouture #couture #couturedress #couturegown #stardress #stargown #fashionista #fashionistas #igfashionista #igfashionistas #instafashionista #instafashionistas #shinebright #shinebrighter #shinebrightly #fashionaddicted #fashiongram #fashionphotography #fashionstyle

A post shared by Lois Holt (@loisrebeccaholt) on