Astronautit kompuroivat Kuun pinnalla – huvittava kooste

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Avaruus on Google-hakujen perusteella asia, joka kiinnostaa, ihmetyttää ja mietityttää monia. NASA on julkaissut astronauttien komennuksilta useita raportteja ja havaintoja, joiden avulla astronauttien työtä on voitu seurata myös maan kamaralla.

Nyt Martian Archaeology -kanava on julkaissut huvittavan YouTube-videon, jossa nähdään kooste astronauteista, jotka kompuroivat Kuun pinnalla. Ilmeisesti painottomassa tilassa tallusteleminen ei olekaan niin helppoa kuin voisi kuvitella.

Videolla nähdään kooste, jossa useat eri astronautit kaatuilevat Kuun pinnalla. Kaatuessaan ja kompuroidessaan astronauttien on hankalaa saada omaa tasapainoaan takaisin tai päästä edes pystyyn, mikä tekee videolla nähtävistä hetkistä melko koomisia.