Lounasbuffetti vähentää seksihaluja – tutkija paljasti syyn

Ohhoh! Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tiettyjen ruokien, kuten suklaan, ostereiden, punaviinin ja valkosipulin, on kerrottu vaikuttavan positiivisesti ihmisten sukupuoliviettiin. Ruoalla on paljon tekemistä ihmisten seksuaalisuuden kanssa, mutta hyvin yksinkertainen ruokaan liittyvä virhe voi myös pilata seksielämän.

Ylensyöminen vaikuttaa monilla tavoin negatiivisesti ihmisten seksielämään. Lääkäri Jamin Brahmbhatt kehottaa ihmisiä olemaan erityisen varovaisia etenkin erilaisissa buffeteissa, koska itsensä ähkyyn syöminen hidastaa puuhasteluja lakanoiden välissä.

Brahmbhatt kertoi Men’s Health -sivustolle, että lihomisen lisäksi ylensyöminen aiheuttaa sen, että energiatasot ovat hyvin matalalla koko loppupäivän ajan. Lounaalla nautittu runsas seisova pöytä voi olla siis syy siihen, että illalla seksi ei maistu. Ähkyyn syömisen lisäksi myös suurella sokeriannoksella on samanlainen väsyttävä vaikutus, joka kantaa aina nukkumaanmenoaikaan saakka.