Mies yritti harrastaa seksiä auton kanssa – penetroitui pakoputkeen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Kansasissa on todistettu erikoista näkyä, kun humalassa ollut 24-vuotias mies yritti penetroitua henkilöauton pakoputkeen. Newton-nimisen kaupungin poliisit löysivät miehen itse teossa paikalle saavuttuaan.

Humalassa olleelle miehelle soitettiin poliisit, koska hän oli tunkenut peniksensä kerrostalon parkkipaikalla olleen auton pakoputkeen. Viranomaiset saapuivat paikalle, mutta tämä ei häirinnyt henkilöauton peräpäässä ollutta miestä. Mies yritti jatkaa aktia vielä poliisien läsnäollessa.

Hän ei totellut poliisin käskyä, joten mieheen käytettiin etälamautinta. Newtonin poliisiviranomaiset toimittivat vahvassa humalatilassa olleen miehen sairaalaan, jossa hänen veren alkoholipitoisuudeksi mitattiin 3,5 promillea. The Smoking Gunin mukaan miestä vastaan ei ole vielä nostettu syytteitä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.