Rihanna paljasti seksikkäät alusvaatteensa – syy oli toinen kuin yleensä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hetki sitten 30 vuotta täyttänyt Rihanna on alkanut suunnittelemaan meikkien lisäksi nyt myös uusia alusvaatteita, jotka tulevat myyntiin savagex.com -verkkosivuille 11. toukokuuta. SAVAGE X FENTY -nimeä kantavat alusvaatteet on suunniteltu niin, että kaiken malliset naiset voivat tuntea niissä olonsa hyväksi.

Rihanna julkaisi aiemmin hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa nähtiin hieman esimakua tulevista alusvaatteista. Nyt kaunotar on paljastanut tulevasta mallistosta lisää kuvien avulla, ja fanit näyttävät pitäneen näkemästään.

Uusimmissa kuvissa Rihanna poseeraa seksikäs musta korsetti yllään. Kuvassa näkyy myös mustat sukkanauhat ja pitsiset pikkuhousut. SAVAGE X FENTY -nimeä kantavat alusvaatteet tulevat myyntiin savagex.com -verkkosivuilla 11. toukokuuta.

4 dayz, sis! #DAMN @savagexfenty

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

#DAMN. @savagexfenty drops in FIVE DAYZ !! MAY.11.2018

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Sup, bra? 6 more days til @savagexfenty …… category: #DAMN

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on