H-hetki lähestyy! Saara Aalto taistelee tänään Euroviisujen finaalipaikasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainvälistä menestystä viime aikoina upeasti saanut laulaja Saara Aalto edustaa Suomea pian valtaisan katsojajoukon edessä Euroviisuissa, jonne hänen kilpailukappaleekseen valittiin taannoin Monsters. Tänään Suomi ja Saara taistelevat finaalipaikasta suorassa lähetyksessä.

Splash
Splash

Viikon aikana harjoitusten myötä on paljastunut millaisella esityksellä, lavastuksella ja koreografialla Saara Aalto tänään Suomea edustaa. Esityksessä nähdään paljon räikeitä neonvärejä ja liikettä. Esityksen voi katsoa oheiselta videolta.

Tänään ennen semifinaalia kello 21.30 alkaen Yleisradio esittää televisiossa Viisut, viimeinkin -dokumentin, jossa seurataan Saara Aallon pitkää matkaa Suomen viisuedustajaksi. Ohjelman tekijät seurasivat Aaltoa puolen vuoden ajan.