Tammerkosken Sillalla -festivaaleille mittava kotimainen tähtikaarti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereen ydinkeskustan järjestettävä Tammerkosken Sillalla -festivaali täyttää Keskustorin tapahtumilla ja musiikilla. Maksutonta päiväohjelmaa on tarjolla niin aikuisille kuin perheen pienimmille, ja iltaisin tunnelmallisessa tapahtumateltassa viihdytään huippuartistien keikoilla.

Runsaan ilmaisen päiväohjelman lisäksi iltaisin maksullisissa festarikonserteissa nähdään keskiviikkona nimekäs kotimainen kattaus, kun lavalle nousevat Egotrippi ja Neljä Ruusua.

Torstai-iltana Keskustorilla esiintyvät Laura Voutilainen ja Jenni Vartiainen. Perjantaina sen sijaan tunnelma tiivistyy, kun esiintymässä nähdään Suvi Teräsniska ja Yö. Lauantai-illan aloittaa Elias Kaskinen & Päivän Sankarit, minkä jälkeen festariviikon kruunaa vielä Elastinen.