Viskihillosta makua voileipäkekseihin – kuin bileet makunystyröissä

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Olemme esitelleet aiemmin Gin & Tonic – drinkiltä maistuvan marmeladin. Nyt valikoima on laajenunut herrasmiesmäisellä hillolla, kun Firebox-verkkokauppaan on saapunut myyntiin myös viskiltä maistuva marmeladi.

Jos haluaa tarkoilla vierailleen alkoholilta maistuvia suupaloja, kannattaa tilata single malt -hilloa, joka on levitettävää viskihyytelöä. Hillo sopii niin paahtoleiville kuin voileipäkekseille levitettäväksi, ja se on valmistettu myyntitekstin mukaan aidosta viskistä. Yhdessä alle 11,5 euroa maksavassa purnukassa on hilloa 227 grammaa.

Viskihillo antaa mukavan sysäyksen herkutteluun. Toisaalta voisi ajatella, että mikäli kaipaa alkoholin makua jo aamupalaleipiin, kannattaisi arvioida oman alkoholismin astetta suurennuslasilla. Valitettavasti tuotetta ei voi tilata ainakaan vielä Suomeen, mutta kannattaa pyytää Englannissa asuvaa serkkua tuomaan sitä tuliaisiksi seuraavan kerran kotimaan vierailulle saapuessaan.

Firebox