Justin Bieber paljastaa: ”Julkkisten elämä ei ole parempaa kuin sinun!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Justin Bieber nousi 12-vuotiaana koko maailman tietoisuuteen YouTube-videon kautta. Justin Bieberin julkisuusmylly alkoi kymmenen vuotta sitten, ja siinä ajassa hän ehti toteuttamaan lähes kaiken hyvän ja pahan, mitä artisti voi urallaan tehdä. Hän keskeytti viimeisimmän maailmankiertueensa terveyssyihin vedoten.

Viihdemaailma on raaka. Koko maailman suosikkina eläminen on vaativaa ja viihdeteollisuuden alistavan paineen alla se voi olla ylivoimaista. Poplaulaja Justin Bieber on pitänyt viime aikoina hiljaiseloa julkisuudesta, mutta nyt hän on ottanut kantaa julkkisten toimiin sosiaalisessa mediassa. Nappisilmä napauttaa mielipiteensä Instagramiin ilman, että kumartaisi kenellekään.

– Hei maailma! Älkää antako kuuluisien henkilöiden glamourin täyttämien Instagram-kuvien hämätä teitä, että heidän elämä olisi parempaa kuin sinun. Voin luvata, että se ei ole, Justin Bieber kirjoitti.

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on