Äiti öljysi lintulaudan kepin – oravien rötöstely vaikeutui heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Oravat ovat monien mielestä melko suloisia nisäkkäitä, mutta pihan pikkulinnuille ne voivat olla kuitenkin melkoinen painajainen. Oraville nimittäin kelpaa erilaisten siementen ja hyönteisten lisäksi myös linnunmunat sekä -poikaset.

Nyt videolla nähdään miten eräs perheenäiti on päättänyt ratkaista pihassaan vallitsevan oravaongelman. Äiti on huomannut, että oravat varastavat aina lintulaudalta hänen pikkulinnuille jättämät siemenet. Niinpä äiti päätti liukastaa lintulaudan kepin öljyllä.

Nyt videolla nähdään pojan kuvaama tilanne, jossa orava on tapansa mukaan yrittänyt kiivetä lintulaudalle varkaisiin. Keppi on kuitenkin niin liukas öljystä, että orava liukuu aina uudelleen sitä pitkin maahan eikä onnistu kiipeämään ylös saakka.