Habio julkaisi uuden Enkeli maan -singlensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen iskelmää ja popmusiikkia yhdistävä urbaanin iskelmän sanansaattaja Habio julkaisee uuden singlen. Uudella Enkeli maan -singlellään hän tarttuu masennukseen kasaripoljennolla, ilon ja rakkauden keinoin.

– Mulle tän biisin ydin on havahtuminen rakkauden läsnäoloon myös vaikeina, todella vaikeina hetkinä. Kun on taistellut elämänhalun puolesta, on ollut vapauttavaa huomata rakkauden voima ja armollisuus, itsekin masennuksesta kärsinyt Habio kertoo.

Kuuntele kappale täältä!

Vaikka aihe on vakava, kappaleen tuotannossa leikitellään toimintatrillerimäisellä kasaripoljennolla. Vahvojen ja koskettavien laulumelodioiden tukena on myös elektroelementtejä. Uljaasti jymisevä tuotanto on Veikka Erkolan ja Teemu Koskenojan käsialaa. Sanat Habio on kirjoittanut yhdessä Mikko Halmelan kanssa.

Habio on uuden ajan laulaja-lauluntekijä, jonka musiikissa Topi Sorsakoski yhdistyy katusoundiin. Debyyttialbumin Myyty sydän -kappaletta on striimattu Spotifyssa jo yli 200.000 kertaa. Artikkelin alta löytyy niin ikään Habion tuore Hyvästi-kappaleen musiikkivideo.