Kaksoset saivat meikata luvan kanssa – hulvaton lopputulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapsia kiinnostaa kaikki mitä aikuiset tekevät ja he alkavatkin ottamaan nopeasti mallia joko vanhemmiltaan tai vanhemmilta sisaruksiltaan. Varsinkin tytöt kiinnostuvat jo varhain äitinsä meikeistä, ja löytävätkin tiensä usein salaa äidin meikkipussukan luo.

Nyt videolla nähdään surkuhupaisa tilanne, jossa kaksostytöt ovat saaneet meikata oikein luvan kanssa. Tyttöjen isoäiti on antanut heidän leikkejään varten muutaman tuotteen, joiden avulla tytöt pääsivät kokeilemaan meikkaamista ensimmäistä kertaa.

Kaksosten tekemät meikit ovat melko näyttävän näköiset. Etenkin huulipuna näyttää kiinnostaneen tytöistä kumpaakin. Huulten ylirajaaminen tuli Kylie Jennerin täyteläisten huulten myötä suosituksi trendiksi, mutta tässä kohtaa pikkutytöt ovat saattaneet silti innostua hieman liikaa.