Piinaavan korvakivun syy selvisi – torakka löytyi naisen korvakäytävästä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen Katie Holley heräsi eräänä aamuna ikävään korvakipuun. Hän otti esiin vanupuikon, jonka avulla yritti kaivella korvakäytäväänsä kipua helpottaakseen. Vanupuikossa näkyi sen jälkeen hyönteisen jalkoja.

Kuten arvata saattaa, sai Katie Holley paniikkikohtauksen kaltaisen sätkyn nähdessään korvassa olleessa vanupuikossa hyönteisen ruumiinosia. Hän pyysi miestään katsomaan korvaan ja pelko osoittautui oikeaksi. Naisen korvassa oli torakka.

Koska mies ei saanut torakkaa korvasta ulos, joten kaksikko päätti hakea apua lääkäristä. Katie Holleyn korvasta poistettiin kolme torakalle kuuluvaa osaa. Kaikki luulivat, että korvakäytävä oli nyt tyhjä, nainen kirjoittaa Self-lehdessä.

Valitettavasti kipu jatkui päiviä siitäkin huolimatta, että Katie oli syönyt antibioottikuuria. Hän hakeutui yhdeksän päivää myöhemmin korvaspesialistille ja selvisi, että Katien korvassa oli edelleen torakan ylävartalo, pää ja tuntosarvet. Lopulta piina oli ohi. Lääkäri lohdutteli naista, että poistaa torakoita ja muita ötököitä ihmisten korvista vähintään kerran kuukaudessa.