Nainen vitsaili Tinder-mätsin kanssa – huumori ei uponnut mieheen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Treffisovellus-Tinderin pääasiallisin tarkoitus lienee väliaikaisen säpinän ja juttuseuran hankkiminen. Nyt Englannin Chesterfieldissä asuvan Chloe-nimisen naisen viestittely on noussut viraalihitiksi neitokaisen kertoman vitsin takia.

Twitter

Chloe julkaisi Twitterissä kuvakaappauksen Tinder-miehen kanssaan suorittamasta viestittelystä. Mies kysyi, millä nimellä hänen kaverinsa kutsuvat Chloea. Naisen lempinimi on Chlo.

Chloe vastasi mätsille, että hänen ystävänsä kutsuvat häntä nimellä Yorkin herttua. Tämä oli tietysti vitsi, mutta Tinder-mies ei kaiketi ymmärtänyt sitä, koska ihmetteli syytä omituiseen nimeen seuraavassa viestissään. Mies kutsui myöhemmin Chloea lutkaksi, koska nainen keksi nopeasti vitsikkään syyn Yorkin herttua -lempinimeen.

– Koska minulla on ollut 10.000 miestä.