Nyt avioeroa juhlitaan näyttävillä kakuilla – erokakut nouseva trendi

Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Täytekakuilla juhlitaan lähes aina erilaisia merkki- ja juhlapäiviä. Näyttävimmät täytekakut kuuluvat yleensä häihin, mutta nyt myös avioeron läpikäyneet ovat alkaneet juhlimaan uutta sinkkuaikaa elämässään hauskoilla kakuilla.

Women’s Health -sivuston mukaan yhä useampi avioeroon päätynyt on halunnut juhlistaa päivää, jolloin avioero on astunut voimaan. Juhlia varten leipurit ovat ideoineet mitä näyttävämpiä ja sarkastisempia hää-aiheisia kakkuja, joissa mustaa huumoria on käytetty avokätisesti.

Täytekakut näyttävät olevan etenkin naisten keskuudessa suosittuja. Tämä käykin hyvin ilmi siitä, että kakkujen päällä esiintyvät morsianfiguurit ovat yleensä juuri niitä, jotka hautaavat aviomiehensä tai ovat viemässä häntä esimerkiksi roskiin.

Bitter much. #divorcecake

A post shared by Maurice (@bigbaldwin72) on

New Year New Beginnings! #divorcecake #wonderwomancake #empowerment #inspiration #newbeginnings

A post shared by Naz Yasin (@thecakestress_vancouver) on

🤣🤣 #divorcecake

A post shared by D's Treats (@dstreats102) on

‘tis the season🍾 #careerhigh #divorcecake

A post shared by Ashley Neumann (@ashley__may) on