Massiivinen Electric Festival Helsinkiin – mukana konemusiikin supertähdet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingin Messukeskuksessa 20. – 22. heinäkuuta järjestettävän Electric Festival -tapahtuman ohjelmisto on nyt julkaistu. Suomen suurimman elektronisen musiikin tapahtuman päätähtinä nähdään erittäin nimekäs tähtikaarti, sillä mukana ovat Above & Beyond, Aly & Fila, Gareth Emery, Gabriel & Dresden, Markus Schulz sekä trance-legenda Paul van Dyk.

Electric Festival tarjoilee kolmen päivän aikana yhteensä 36 tuntia elektronisen musiikin tähtiä. Tapahtuma huipentuu brittiläisen Above & Beyondin luotsaaman Anjunabeats-levymerkin teemaan, jossa yhtiön ykköstähdet Ilan Bluestone, Spencer Brown ja Sunny Lax nousevat lavalle.

Festivaaleilla on tarjolla myös Stara VIP, jonka ostaneet saavat jatkaa juhlimista viisi tuntia muita pidempään, eli peräti aamukuuteen saakka. Lisäksi Stara VIP -kävijöille on tarjolla oma sisäänkäynti, narikka, WC-alue, baari ja jopa oma OTTO-pankkiautomaatti. Stara VIP -alueelta on suora näkyvyys päälavalle.

Ennakkoliput myy Ticketmaster.

PERJANTAI 20.7.2018

ALY & FILA


GARETH EMERY


MARKUS SCHULZ

ANDY MOOR


BORDERLESS


CHRISTIAN ARCTICA


EE


HOUSEMOTION


LANGE


LUMÏSADE


MENNO DE JONG


SIGNUM


SIQU


STANDERWICK


TOM FALL


WILL ATKINSON

LAUANTAI 21.7.2018

PAUL VAN DYK

GABRIEL & DRESDEN

ALEX KUNNARI


SUPER8 & TAB

ALEX M.O.R.P.H.


DANIEL WANROOY


EVARIST


JORDAN SUCKLEY


KUTSKI


MARK SIXMA


M.I.K.E. PUSH


MK8


OMNIA


SEAN TYAS


TEMPO GIUSTO


THE THRILLSEEKERS

SUNNUNTAI 22.7.2018

ANJUNABEATS TAKEOVER:

ABOVE & BEYOND

ILAN BLUESTONE


SPENCER BROWN


SUNNY LAX