Massiivinen Electric Festival Helsinkiin – mukana konemusiikin supertähdet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingin Messukeskuksessa 20. – 22. heinäkuuta järjestettävän Electric Festival -tapahtuman ohjelmisto on nyt julkaistu. Suomen suurimman elektronisen musiikin tapahtuman päätähtinä nähdään erittäin nimekäs tähtikaarti, sillä mukana ovat Above & Beyond, Aly & Fila, Gareth Emery, Gabriel & Dresden, Markus Schulz sekä trance-legenda Paul van Dyk.

Electric Festival tarjoilee kolmen päivän aikana yhteensä 36 tuntia elektronisen musiikin tähtiä. Tapahtuma huipentuu brittiläisen Above & Beyondin luotsaaman Anjunabeats-levymerkin teemaan, jossa yhtiön ykköstähdet Ilan Bluestone, Spencer Brown ja Sunny Lax nousevat lavalle.

Festivaaleilla on tarjolla myös Stara VIP, jonka ostaneet saavat jatkaa juhlimista viisi tuntia muita pidempään, eli peräti aamukuuteen saakka. Lisäksi Stara VIP -kävijöille on tarjolla oma sisäänkäynti, narikka, WC-alue, baari ja jopa oma OTTO-pankkiautomaatti. Stara VIP -alueelta on suora näkyvyys päälavalle.

Ennakkoliput myy Ticketmaster.

PERJANTAI 20.7.2018

ALY & FILA

GARETH EMERY

MARKUS SCHULZ
ANDY MOOR

BORDERLESS

CHRISTIAN ARCTICA

EE

HOUSEMOTION

LANGE

LUMÏSADE

MENNO DE JONG

SIGNUM

SIQU

STANDERWICK

TOM FALL

WILL ATKINSON

LAUANTAI 21.7.2018

PAUL VAN DYK
GABRIEL & DRESDEN
ALEX KUNNARI

SUPER8 & TAB
ALEX M.O.R.P.H.

DANIEL WANROOY

EVARIST

JORDAN SUCKLEY

KUTSKI

MARK SIXMA

M.I.K.E. PUSH

MK8

OMNIA

SEAN TYAS

TEMPO GIUSTO

THE THRILLSEEKERS

SUNNUNTAI 22.7.2018

ANJUNABEATS TAKEOVER:
ABOVE & BEYOND
ILAN BLUESTONE

SPENCER BROWN

SUNNY LAX

Uusimmat