Itsensäpaljastelija iski sukkahousuissa ja korkokengissä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Virginian osavaltiossa oli nähty erikoinen hiippailija Gypsy Hill Park -nimisessä puistossa. Stautonin kaupungissa sijaitsevasta virkistysalueesta soitettiin kaksi kertaa poliisille, koska puistossa oli ollut mies ilman housuja.

Silminnäkijöiden mukaan miehellä oli kuitenkin yllään musta hattu, pikkutakki, sukkahousut ja korkokengät. Sen sijaan hänen genitaalialueensa näkyivät kaikelle kansalle, koska herralla ei ollut housuja jalassaan. Miehestä ilmoitettiin maaliskuussa, ja nyt hän on jäänyt poliisin haaviin.

Itsensäpaljastelijaksi osoittautui 37-vuotias Jeffrey Battaglia, The Smoking Gun uutisoi. Miestä syytetään itsensäpaljastelusta. Kehonsa osia paljastelevia ihmisiä nähdään perinteisesti pitkään takkiin pukeutuneena. Emme tiedä syytä, miksi Battaglia halusi suorittaa paljastelun korkokengät jalassa.

Poliisi