Jättipovi varasti huomion! Kim Kardashianin asu ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkissa Metropolitanin taidemuseossa järjestettiin maanantaina odotettu Met Gala, jossa nähtiin paljon pukuloistoa ja erikoisia asuvalintoja, sillä moni oli pukeutunut gaalan tämän vuoden teeman mukaisesti yhdistäen katoliseen uskontoon liittyvän pukeutumisen ja muodin.

Nyt Kimi Kardashian on selviytynyt MET Galan juhlahumusta ja suunnannut jo toisiin juhliin, sillä hänet kuvattiin upeassa keltaisessa uimapuvussa Lala Anthonyn kanssa.

Kardashian nähtiin MET Galassa kultaisessa asussa, joka näytti naisen yllä kuin sulaneelta metallilta. Puku oli leikkaukseltaan melko yksinkertainen ja laskeutuva, mutta sen etuosaan oli kirjailtu kaksi yksityiskohtaa, jotka olivat eri kokoiset ristit.

Splash
Splash
Splash
Splash