Lahjavinkit vastavalmistuneelle – ei aina pelkkää rahaa

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kevät on täynnä valmistujaisia, kun opiskelijat saavat opintonsa päätökseen. Nuorelle lienee helpointa antaa riihikuivaa tai lahjakortti, mutta pakettiin voi sujauttaa myös tarkemmin harkitun lahjan. Nyt on koottu paras lahjaidealista vastavalmistuneille.

Laadukas kylpytakki on vuosikausia arjessa mukana kulkeva vaatekappale, johon kannattaa panostaa. Aamutakkeja on markkinoilla monessa eri värissä, joten kannattaa varmistaa lahjansaajan mieltymykset etukäteen. Nuoret ihmiset saattavat paahtaa jatkuvasti elämässään eteenpäin. Siksi heidän lepoaikaansa voi tuoda luksusta silkkisen tyynyliinan avulla. Yöunet ovat makoisammat silloin, kun pää on luksustuotetta vasten.

Kiirettä ja tunteita helpottamaan voi ottaa myös aromaterapialaitteen, joka tuo huoneeseen tunnelmaan sopivaa tuoksua. Älykellot ja -rannekkeet ovat varmasti myös vastavalmistuneiden mieleen, kuten myös laadukkaat ihonhoitotuotteet. Nykyajan nuoret ymmärtävät pitää itsestään ja hyvinvoinnistaan huolta.

Älykaiuttimet, nimikoidut kännykkäkuoret tai passitaskut ja erilaiset kausikortit saattavat olla myös mieluisia lahjoja. Vastavalmistuneelle voi myös tilata Netflixin, Spotifyn tai muun suoratoistopalvelun. Mikäli nuori on muuttamassa lähitulevaisuudessa pois kotoa, kannattaa hänelle antaa kodinkoneita tai käyttöastioita.