Skandaali Euroviisuissa – häirikkö hyökkäsi lavalle ja vei mikrofonin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Portugalissa käynnissä olevissa Euroviisuissa tapahtui jälleen kerran vakava tilanne, kun tunkeilija hyökkäsi esiintymislavalle kesken Iso-Britannian SuRien esiintymisen. Tunkeilija pääsi nousemaan lavalle, jossa hän pääsi laulajan luokse ja otti tältä mikrofonin kädestä kesken Storm-kappaleen esittämisen.

Kuva: Eurovision

– Pian lähetys pannaan ehkä poikki. Meillä on häirikkö lavalla, Mikko Silvennoinen kertoi suomalaisille televisiokatsojille.

Lavalle pääsi nopeasti kaksi turvamiestä, jotka saivat tunkeilijan kiinni. SuRielle hoidettiin nopeasti uusi mikrofoni, johon hän esitti loput kappaleesta. Välikohtaus ei kuulunut esitykseen, sillä sitä ei nähty harjoituksissa. Myös esityksen jälkeen tuotanto päätti edetä toisin kuin käsikirjoituksessa lukee.

Katso välikohtaus videona tästä:– Katson tässä koko ajan lavalle, että saako laulaja vetää esiintymisensä uudelleen. Tämä nyt käynnissä oleva haastattelu ei ole käsikirjoituksessa, sillä nyt piti mennä suoraan seuraavaan esitykseen, Silvennoinen jatkoi.

Vastaavia välikohtauksia on nähty Euroviisuissa aiemminkin, ja jokainen niistä on erittäin vakava tilanne, koska televisiolähetystä seuraa jopa sata miljoonaa ihmistä ja valtava katsojamäärä voi houkutella ihmisiä tekemään epätoivoisia tekoja. Tällä kertaa selvittiin kuitenkin onneksi säikähdyksellä.

PÄIVITYS KELLO 23.45: SuRielle tarjottiin kilpailujärjestäjän toimesta mahdollisuutta esiintyä uudelleen, mutta laulajatar tiimeineen päätti kuitenkin olla käyttämättä mahdollisuutta.