Tältä Euroviisujen lavalle hyökännyt aktivisti näytti – lähikuvat julkaistiin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme hetki sitten miten Portugalissa parhaillaan yhä käynnissä olevissa Euroviisuissa tapahtui uhkaava vaaratilanne, kun tuntematon mieshenkilö pääsi tunkeutumaan yllättäen esiintymislavalle kesken Britannian SuRien esiintymisen. Mies hyökkäsi laulajan luokse ja riisti tältä mikrofonin kesken esiintymisen.

Turvamiehet eivät onnistuneet estämään vaaratilannetta, vaan ehtivät miehen luokse vasta useita sekunteja sen jälkeen kun tämä oli kohdannut laulajan ja vienyt tältä mikrofonin kädestä. Turvamiehet saivat tunkeilijan kiinni ja SuRielle hoidettiin nopeasti uusi mikrofoni, johon hän esitti loput kappaleestaan.

SuRielle tarjottiin kilpailujärjestäjän toimesta mahdollisuutta esiintyä uudelleen, mutta laulajatar tiimeineen päätti kuitenkin olla käyttämättä mahdollisuutta. Nyt on julkaistu ensimmäiset lähikuvat tunkeilijasta. Ne paljastavat miehen aktivistiksi, joka mainosti paidassaan Amazonin kautta myytävää kirjaa.

Splash
Splash
Splash
Splash

Katso välikohtaus videona tästä:Vastaavia välikohtauksia on nähty Euroviisuissa aiemminkin, ja jokainen niistä on erittäin vakava tilanne, koska televisiolähetystä seuraa jopa sata miljoonaa ihmistä ja valtava katsojamäärä voi houkutella ihmisiä tekemään epätoivoisia tekoja. Tällä kertaa selvittiin kuitenkin onneksi säikähdyksellä.