Rihanna paljasti itsevarmuuden salaisuuden – tärkeä viesti muillekin naisille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hetki sitten 30 vuotta täyttänyt Rihanna on alkanut suunnittelemaan meikkien lisäksi nyt myös uusia alusvaatteita, jotka tulevat myyntiin savagex.com -verkkosivuille 11. toukokuuta. SAVAGE X FENTY -nimeä kantavat alusvaatteet on suunniteltu niin, että kaiken malliset naiset voivat tuntea niissä olonsa hyväksi.

Laulaja Rihanna haluaa uudella alusvaatemallistollaan juhlia eri kokoisten naisten vartaloita. Rihannalle oli tärkeää, että alusvaatteet eivät ole vain pienille naisille suunniteltuja. Hänen mallistostaan löytyy rintaliivikokoja aina pienistä kupeista 44DDD-kuppiin saakka.

Rihanna kertoi Men’s Health -sivuston mukaan, että hänen mielestään on tärkeää, että naiset oppivat hyväksymään oman vartalonsa sen eri muodoissa. Välillä nainen voi lihoa ja välillä laihtua, mutta siitäkin huolimatta Rihanna haluaa tuntea aina olonsa itsevarmaksi ja kauniiksi omissa alusvaatteissaan.