Ryöstäjä iski naisiin ja lapsiin – siviiliasuinen naispoliisi toimi välittömästi

Ohhoh! · Stara.fi

Brasiliassa rikollisuus rehottaa nykyisin vahvana, sillä maan omat viranomaiset eivät ole kyenneet kitkemään esimerkiksi ryöstöjä ja murhia juurikaan. Nyt verkossa nähdään esimerkki siitä, miten siviiliasuinen nainen taltuttaa aseistetun ryöstäjän nopeasti ampumalla.

Sao Paulossa sijaitsevalla Cruzeiro do Sulin alueella lauantaina kuvatulla videolla nähdään miten mies lähestyy äitienpäiväjuhlaan menossa olleita naisia ja lapsia käsiaseella uhaten. Ryöstöyritys oli ohi muutamassa sekunnissa, kun koulun edustalla sattumalta paikalla ollut siviiliasuinen naispoliisi kaivoi esiin käsiaseensa ja ampuu ryöstäjää kolme kertaa lähietäisyydeltä.

Tämän jälkeen naispoliisi riisui 21-vuotiaan ryöstäjän aseista ammattitaitoisesti, nopeasti ja tehokkaasti. Ryöstäjä saatiin kuljetettua sairaalaan hengissä, mutta hän menehtyi kuitenkin myöhemmin ryöstössä saamiinsa vammoihin. Siviiliasuinen naispoliisi pelasti rohkealla teollaan mahdollisesti jopa useita ihmishenkiä.